Followers

Ambuat Madam?

"Aku adalah perempuan yang terpaling hancur dan bersepahan jiwanya suatu masa dahulu-- menjadi seorang bundalah yang menyantumkan aku-- setiapnya-- satu-persatu." - fynn jamal

Moh!!!

Tenggelam timbul...!

Assalammualaikum!

Ya Ampun..
mmg dah tak konsisten memblogging skang ni!
hilang idea2 baik mahupun merapu.

madam bz yang!
bz dengan Madam Lala's Shoppe... (FB https://www.facebook.com/madamlalaboutique)
Bz dgn c'sepian
bz dgn si lil king...

satu satu eh..
citer pasal Bisnes dulu...

Madam dah mula giat berbisnes honline skang ni.
org kata apa. mencari fendafatan lebih sikit.

lawak sikit nak tubuhkan sarikat ni,
mula2 dah siapkan dulu cop mohor.


pastu madam design logo n sticker n bisness card...
 
then, baruuuuuu register company..
baahhaahhaah... terbalik step madam ko nakkk....
 
salah satu baju paling laris di Madam Lala's Boutique..
korang boleh follow madam ni link Madam Lala's Boutique ni....
 
antara baju2 customer Batch 1
La ni Alhamdulillah, dah masuk Batch 9....
selallunya madam open for pre order dulu.
book, then bila mdm shout untuk payment,
baru buat penghantaran...
gitteww...
singgah ler..
jgn lupa klik LIKE...hahahaha (sempat promo)

 ok iols..
cukup ckp pasal bisnes..
korang rindu AU tak?
rindu ke tak?
hahahah
dah botak dah budak tu..
cukurkan kali kedua..
rambut baby tak sekata...

tu dia....
dah melasak la ni..
dah mula nk berjalan
memanjat
jgn kau leka aje...
laju dia menjajah kawasan....



habit baru dlm 2 minggu ni
hisap ibu jari tangan...
 
hongges nak...hongges...
hahahahaha
 
ni gambar dlm sebulan jugak ni...
dah nak basi dah.. baru nak tempek...

oh, actually AU bru jek discaj dr Mahkota Medical Centre Hospital.
Lendir banyak sgt, smpi sesak nafas.
Pelik tak pelik, semput bukan sebab tonsil bengkak, mahupun asthma,
tapi sebb VOKAL CHORD bengkak!
apa tak nyer.. KUAT MENJERIT mamat ni!
skang ni sore dia serak sikit..
kalu tak halus jek..
nak jd hazama agknye.
bahahahahah....
 
mommy and babah and AU....
hopefully akan ada Airene Uqasha soon..
hahahahha

 
Giler tak giler.
madam dah rindu nk ada baby girl plak...
dok mencari gak ni...
kalu lom ada rejeki nak sendiri..
sesape yang taknak anak tu, bak mai madam jaga.
tp once dah jaga jgn nk mintak balik.
once u give, consider permanent...
hahahah...
yela org dok buang anak merata.
yang merayu nak anak ni ramai, bagi jek kat kami2..
insyallah jaga sebaik mungkin.
gittew.

enough talking.

oh, nnt madam nak ckp pasal perawatan homeopati yg kitorg buat AU
Alahmdulillah, sekali dua consume ubat tu
lendir keluar melalui najis...
mmg berlendir...
dan dada AU da clear takder bunyik...
Alhamdulillah...
cuma selsema n batuk tu ada saki baki sikit..

ok.
enough talking. AGAIN.

sekali sekala bila dah lama tak bercakap mulalah meroyan...huhu

k. bai.
xoxo.

No comments:

Post a Comment

Tq uols...