Followers

Ambuat Madam?

"Aku adalah perempuan yang terpaling hancur dan bersepahan jiwanya suatu masa dahulu-- menjadi seorang bundalah yang menyantumkan aku-- setiapnya-- satu-persatu." - fynn jamal

Moh!!!

Arasy Uqail mommy warded!

Assalammualaikum!

Walangnyer hati. Sedih. Pilu.
Jiwa kacau.

Rabu lepas, tetiba AU demam..
pergi klinik biasa, bg makan ubt.
tapi esoknya tu panas menjadi2 pulak..
maghrib 30hb November suhu arasy dah mencecah 38.5
sebab arasy bru 7 bulan,
so suhu tu mmg tinggi untuk baby mcm dia...

madam tak lengah lakik bini
mandikan dia dgn air suam, lepas tu cek suhu..
turun sikit... cempung dia terus ke hospital...

sampai di E.R Putra Specialist suhu dia dah 39.4
apa lagi... terus sub bawah..  (insert ubat ikut punggung)
kalu mdm lambat takut budak fit...
mmg sedih tgk keadaan Arasy Uqail...
anak mommy yang aktif tetapi tetiba kna demam panas..
takder angin takder ribut!

admit 4 hari, dr rabu malam, smpilah ahad itu hari...

luckily ada buaian penyelamat keadaan!
ho yeahh,... AU di malam hari tak kisah tido di katil, tp siang hari pasti nak berbuai,
sumore time dia tgh tak sihat ni, dia cranky lebih la kan...

masa 4 hari kat putra tu, mmg suhu arasy tak menentu, kadang2 menggigil, kadang2 sejuk, kadang2 panas bahang.... 


ibu ibu saudaraku dan cousin2 ku yg tersayang,
turun padangmembantu madam melipat pamplete untuk program weekend tu..
program untuk office yg terpaksa mdm serahkan pada kawan2 yang memahami!



Wajah anak yang baru discharge meruntun kalbu madam...
tiada kata yang dpt madam luahkan
doa madam hanya satu..

cepatlah sembuh duhai anak!


4 comments:

  1. Semoga AU lekas sembuh...musim ni madam...

    ReplyDelete
  2. SABARLAH MADAM.. SEMOGA ANAK KAU CEPAT SEMBUH..

    ReplyDelete

Tq uols...